Touran Comfortline Connect

Touran har det hele. Ikke mindst masser af plads og så endda til en attraktiv privatleasingpris. Touran Comfortline Connect 1,6 TDI er vores nye kampagnemodel, og den kan privatleases fra 3.399 kr. om måneden.
Touran Connect har en skarp pris og så er den udstyret med DK pakke (parkeringssensorer, kromlister omkring vinduerne), App-Connect og metallak helt uden merpris. Touran 1,6 TDI Comfortline Connect fås kontant fra 304.995 kr. (med DSG: 319.994 kr.). Den kan privatleases til attraktive priser med en førstegangsydelse på 10.000 kr. og en månedlig ydelse fra kr. 3.399.-*. 

Touran fås selvfølgelig også som TSI og kan privatleases fra kun kr. 3.299,- pr. md. og med kr. 15.000,- i udbetaling**. Du får fx hele 7 sæder i den rummelige kabine. Alle fem bagsæder kan nemt foldes fladt ned, så Touran kan rumme fra 633 til 1.857 liter bagage. Og du behøver ikke kun tage vores ord for, at Touran er et godt valg. Den er nemlig lige blevet kåret som Årets MPV af Berlingske, som bl.a. skriver "Kan man vinde på at være fejlfri? Ja - hvis man samtidig har en skarp pris og et højt niveau af sikkerhedsudstyr som standard, og det har Touran."

Læs hele testen

Et godt udseende er ikke alt
En Touran kan være nok så smuk uden på, men en Touran skal først og fremmest opfylde behovet for funktionalitet, rummelighed og fleksibilitet for føreren plus seks passagerer. Interiøret i Touran er mere indbydende og stilrent, instrumentbordet er lavere og har fået mere personbilspræg over sig med et mere førerorienteret design. I midten af instrumentbordet finder du radiosystemet Composition Media med 6,5” touchskærm, SD-slot, 8 højttalere, Bluetooth og USB.

Balancen mellem rummelighed, funktionalitet og fleksibilitet har gjort Touran til en succes, men her sætter Touran igen standarden. 130 mm ekstra længde, hvoraf de 113 mm er mellem akslerne, giver mere benplads, og det nye Fold-Flat-sædesystem med Easy-Entry øger fleksibiliteten og er mere brugervenligt.

Touran, den sikreste i klassen
Touran er af Euro NCAP kåret som den sikreste i klassen for kompakte MPV’er. Bilens omfattende sikkerhedskoncept gør Touran til en af de mest kollisionssikre biler introduceret i 2015.

Touran gennemgik Euro NCAP’s strenge kollisionstests tilbage i september og opnåede topkarakteren fem stjerner. Karakteren er det samlede resultat af fire underkategorier af tests: beskyttelse af voksne og børn i bilen, beskyttelse af fodgængere ved kollision og assistentsystemer.

Kravene i Euro NCAP’s kollisionstests blev strammet igen i 2015. Specielt introduktionen af en ekstra frontal kollisionstest, hvor hele fronten af bilen kolliderer med en massiv blok, satte ekstra fokus på passagernes sikkerhed. Den nye Touran demonstrerede, at den var klædt ordentlig på til også at kunne klare denne type test. Bland det omfattende standardmonterede sikkerhedsudstyr i Touran kan nævnes Precrash (strammer automatisk seler og lukker vinduer, når kritiske situationer registreres), elektronisk stabiliseringssystem med integreret kontrastyring, Multikollisionsbremse (aktiverer automatisk bremser ved kollision og reducerer risiko for udskridning og yderligere kollision), 7 airbags og træthedsregistrering.

Læs hele testen https://www.euroncap.com/en/results/vw/touran/20975 

Se vores andre familiebiler

 

Kontakt os

*Touran 1,6 TDI Comfortline Connect 115 HK fås kontant fra kr. 304.995,- Inkl. lev. Forbrug ved bl. kørsel: 21,7 km/l. CO-udslip 119 g/km, A.  Privatleasing via VW Finans. Udbetaling kr. 10.000,-. Saml. pris for 36 mdr./15.000 km/år kr. 132.364,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.

** Touran 1,2 TSI 110 hk fås kontant fra kr. 270.977,- inkl. lev. Forbrug ved bl. kørsel 18,2 km/l. CO
2-udslip 128 g/km A. Privatleasing via VW Finans. Udb. kr. 15.000,-. Saml. pris for 36 mdr./15.000 km/år kr. 133.764,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr