e-up hos Volkswagen Skanderborg

Vejen var lang – men nu er fremtiden landet hos os. Vi kan byde velkommen til en lille bil med STORE besparelser i ærmet. Det er den første eldrevne bil fra Volkswagen, vi kan hermed også garantere, a

Vejen var lang – men nu er fremtiden landet hos os. Vi kan byde velkommen til en lille bil med STORE besparelser i ærmet. Det er den første eldrevne bil fra Volkswagen, vi kan hermed også garantere, at det ikke bliver den sidste.  Volkswagen Skanderborg er blandt landets 12 forhandlere af den nye e-up! Vi glæder os til at præsentere den for Jer. Den har fantastiske egenskaber og Den ”STORE” nyhed har en rækkevidde på 160km kan den tilfredsstille stort set de fleste behov. e-up kan lades op hjemme eller på nogle af de mange lade-standere der allerede er stillet op rundt omkring i Danmark.

Der er stor begejstring omkring de første prøvekørsler af bilen, den leverer køreglæde på højt plan - sporty kørsel og avanceret teknologi giver fantastiske egenskaber. Bilen køre gerne fra en GTI på de første 60 meter. Den gearløse bil er en fornøjelse at køre i, det er bar en lang flydende bevægelse op på topfarten. 

Der kommer flere og flere muligheder for at lade andre steder end hjemme på adressen. Vi er i gang med et samarbejde med BLOMS indkøbscenter i Skanderborg, her bliver der vil mulighed for at lade Din e-up op. Det vil foregå ganske gratis – Så samtidig med dagens gøremål skal gøres, kan Du få tanket bilen. 

e-up kan lades op på kun 30min ved nogle af landets lynladere, ved de 'standarde' væghængte ladebokse tager en opladning ca. 6-8 timer. 

e-up! er spækket med udstyr, så det er en sans fornøjelse at køre afsted i en bil proppet med udstyr og comfort.

e-up kan kobles op på din smartphone, så du på en app altid kan holde styr på hvor meget Power du har tilbage – så du ikke løber tør – Skulle uheldet alligevel være ude, så er du dækket af Mobilitetsservice.


Den nye e-up er ganske enkelt en spændende nyhed, som skal opleves – Vi holder åbenhus hos os 14. – 15. juni, hvor bilen kan opleves.

Så kom forbi og Se, Hør og Prøv den nye e-up - Læs og se mere om den ny VW e-up HER