Lys Nat i Skanderborg 23. maj 2014

Vi deltager i år til Lys Nat i Adelgade d. 23. maj 2014 - Vi er godt igang med forberedelserne. Vi har tænkt os at stille op med lidt af hvert og gøre vores for, at skabe et interessant bidrag til gad

Vi er igang med forberedelserne til dette års Lys Nat i Adelgade d. 23. maj.

Vi synes Skanderborg er en dejlig by og vi vil selvfølgelig også deltage til et sådan arrangement. Det handler om at sprede en god stemning og liv i byen. Vi vil befinde os nede i den ene ende - Det er ikke alle steder der er plads til det Set-up vi vil stille an. Vi er at finde nede på hjørnet til Asylgade skråt overfor BLOMS. 

Vi sætter en konkurrence igang, som vil forløbe sig i løbet af aftenen, kom ned og afgiv Dit bud. Den der kommer tættest på resultatet bliver en heldig vinder af en iPad.

Der vil være noget at kigge på for ALLE ! :) Vi tænker at tage lidt forskellige biler med, der vil være nogle af de velkendte modeller, MEN for at der er noget for alle, SÅ fremskaffer vi noget, som ikke ses så ofte i det daglige billede. 

KIG FORBI og se hvad vi har med fredag - Der er noget for ALLESAMMEN. Ham der venter på fruen i skobutikken, Hende som vil vinde en iPad, Den nysgerrige som vil se hvad vi kan, Dem som har benzin i blodet, Dem som interessere sig lidt for biler og Dem som egentlig ikke vil kigge på biler kommer nok forbi. 

 

VI SES