Mekaniker eller pladesmed til Dirksen Skanderborg

Mekaniker eller pladesmed søges til vores Skadecenter hos DIRKSEN – Volkswagen, Škoda og Audi Servicepartner i Skanderborg

Vi har travlt og søger derfor en mekaniker eller pladesmed til at indgå i et team på 4 mand på vores Skadecenter

Du kommer til at arbejde med branchens nyeste modeller indenfor personbiler samt et team af skønne kollegaer i en virksomhed der vægter gode kundeoplevelser, kvalitet og faglig stolthed højt.

Vi tilbyder et selvstændigt job med stor indflydelse på egen hverdag i et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikere. Dine arbejdsopgaver vil være skrueskader, brug af tester til at belyse skader, 4 hjuls udmåling, radarjustering og evt. pladesmedsarbejde.

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere og vi tilbyder løbende uddannelse, så erfaring med vores mærker er ikke et krav.

Hvem er vi?

Dirksen er en familieejet virksomhed med over 60 år på bagen, 50 medarbejdere og med afdelinger både i Skanderborg og Odder. Vi vægter det sociale højt og selvom der er fart på i hverdagen, skal der være plads til dårlige jokes og god kage.

Vi forhandler og servicerer nogle af branchens stærkeste brands med både Volkswagen og Škoda i huset samt som autoriseret Audi Servicepartner.

Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, hvor man har frihed under ansvar og hvor der er fokus på det nære og på relationer?  Så kontakt Morten Frimer på tlf: 87933373 eller via mail: mofrm@dirksen.dk.