Tilbehørs-/reservedelsrådgiver til Dirksen Skanderborg

Tilbehørs-/reservedelsrådgiver søges hos DIRKSEN – Volkswagen, Škoda og Audi Servicepartner i Skanderborg

 

Vi søger en tilbehør/reservedelsrådgiver til vores Reservedelsteam på 5 personer, der har flair for salg og brænder for den gode kundeoplevelse og bilbranchen.

Du kommer til at arbejde med branchens nyeste modeller indenfor personbiler samt et team af skønne kollegaer i en virksomhed der vægter gode kundeoplevelser, kvalitet og faglig stolthed højt.

Du vil have daglig kundekontakt både fysisk og telefonisk, være support til salgsafdelingen samt stå for markedsføring af tilbehør online samt i vores showroom.

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere og vi tilbyder løbende uddannelse, så erfaring med vores mærker er ikke et krav.

Hvem er vi?

Dirksen er en familieejet virksomhed med over 60 år på bagen, 50 medarbejdere og med afdelinger både i Skanderborg og Odder. Vi vægter det sociale højt og selvom der er fart på i hverdagen, skal der være plads til dårlige jokes og god kage.

Vi forhandler og servicerer nogle af branchens stærkeste brands med både Škoda og Volkswagen i huset samt som autoriseret Audi Servicepartner.

Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, hvor man har frihed under ansvar og hvor der er fokus på det nære og på relationer?  Så kontakt vores Reservedelschef Henning Christiansen på tlf: 87 93 33 81 eller via mail: hench@dirksen.dk