Oplev fuldt digitale Golf

Plug-in-hybriden Golf Style eHybrid

Den sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination. Batteriet i Golf eHybrid skal oplades ved en ladestander. Golf eHybrid er spækket med udstyr, heriblandt LED Performance lygter, Car2X-teknologi og Climatronic klimaanlæg med 3 zoner.

Læs mere om Golf Style eHybrid


Den 8. generation af Golf

Golf har generation efter generation sat nye standarder og med denne 8. generation, får vi igen en generation, som gør livet lidt sjovere, nemmere og mere afslappende. Med et komplet digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, intelligente assistentsystemer og nye hybridmotorer er den ikoniske Golf en helt ny oplevelse både indeni og udenpå.

Udvalgt udstyr:

  • LED for- og baglygter 
  • App-Connect 
  • Digital Cockpit med 10,25” skærm 
  • Nøglefri Start/Stop 
  • Climatronic Klimaanlæg 
  • Ambientebelysning 
  • Lane Assist 
  • Adaptiv fartpilot 
  • Front Assist med forudseende fodgængerbeskyttelse 
  • Car2X – fremtidens trafiksikkerhedssystem

Design
Ny Golf. Nyt design. En front, der er trukket langt nedad med smalle LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) i 4-øjet look og det nydesignede Volkswagen logo. I Golfs design er alt konsekvent afstemt harmonisk og logisk efter hinanden, som man altid har kendt det fra Golf. Bagenden er ligeledes domineret af de smalle baglygter, og mellem dem sidder det nye logo og den snorlige Golf-modelbetegnelse. Også indvendigt er designet nyt med det komplet digitale førercockpit med store displays, som takket være den intuitive touchbetjening kan undvære en række kontakter og knapper.


Navigation (ekstraudstyr)
 

Dine kort er altid online og derfor også altid opdateret. Og fyldt med aktuel info om muligheder på din rute. Fortæl navigationssystemet hvor turen går til, og du vil på ingen tid blive oplyst om den optimale vej til din destination. Navigationssystemet Discover Pro kan desuden betjenes via bevægelsesstyret betjening, og imponerer også med en 10” stor skærm og installeret kortmateriale over Europa.

Car2X

Golf kan genkende, hvad der måske vil kunne ske. Ved at kommunikere med andre biler kan Car2X-teknologien være med til at gøre vejene mere sikre og advare mod lokale farer. Car2X-teknologien, som er standard i Golf, understøtter føreren med nyttige informationer, og systemet kan advare mod fx vejarbejde eller udrykningskøretøjer. Foruden Car2X kan køreoplevelsen i en Golf gøres endnu mere komfortabel med assistentsystemer som Travel Assist (ekstraudstyr) og adaptiv fartpilot ACC.


Stemmebetjening (ekstraudstyr)
 

Du kan nu tale dansk med din Volkswagen og fx fortæller navigationen, hvor du vil guides hen. Med den intuitive stemmebetjening kan du betjene radioen, telefonen, airconditionanlægget og navigationssystemet i din Golf ved hjælp af din stemme. På den måde behøver du ikke flytte hænderne fra rattet og blikket fra vejen, når du skal vælge din favoritmusik eller styre angivelsen af en destination i navigationssystemet.


App-Connect

Betjen udvalgte apps fra din smartphone direkte via skærmen i Golf. Med App-Connect er det muligt at anvende apps og indhold fra din smartphone komfortabelt i din bil. Musik, nyheder, kort eller lydbøger overføres til infotainmentsystemets display og kan dermed betjenes nemt og ubesværet i dit synsfelt.

Ambientebelysning (ekstraudstyr)

Du kan oplyse kabinen i Golf med 30 forskellige farver og skabe præcis den stemning, der passer til dit humør. Med ambientebelysning kan du give din Golf mere personlighed. Køligere eller varmere farver – du kan skabe en anderledes, passende atmosfære for dig og dine passagerer på alle køreture.

Lige meget hvor du er på vej hen, er vejen sjovere i en Golf.
Læs mere om Golf 

Golf. Fobrug v. bl. kørsel. 16,9-23,8 km/l. CO2-udslip: 109-134 g/km. A++-A+