Mekaniker

Mekaniker søges til vores værksted hos DIRKSEN – Volkswagen, Škoda og Audi Servicepartner i Skanderborg

Vi udvider og står klar med et nyt hus til sommer. Derfor søger vi en mekaniker til at indgå i vores fantastiske team på værkstedet, som både består af rutineret folk og yngre kræfter.

Hvem er vi:

Dirksen er en familieejet virksomhed med over 60 år på bagen, 50 medarbejdere og med afdelinger både i Skanderborg og Odder. Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste mærker:

Škoda / Volkswagen / Volkswagen Erhverv / Audi

Du vil blive en del af en moderne virksomhed, hvor der ikke er lang fra tanke til handling

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og fleksibilitet med fokus på respekt, kvalitet, faglig stolthed og engagement for hinanden og det arbejde vi leverer.
Vi tror på at det skal være sjovt at gå på arbejde, at der skal være balance mellem privatliv og arbejdsliv, og at ansvar for eget arbejde er med til at skabe en motiverende hverdag, sammen med personlig udvikling.

Vi tilbyder sundhedsforsikring og en personaleforening, der f.eks. arrangerer julefrokost, sommerfest, kanotur til Hede Rytmer og ”Padel, pizza og pils” i vores lokale padelcenter.

Du er typen:

Synes det er skønt at arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team, hvor man har hinandens ryg og løber i samme retning.
 

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet: 

  • Service efter fabrikkens forskrifter
  • Diagnosearbejde og fejlfindingsopgaver
  • Udvidelser og mersalg ved brug af videooptagelser
  • Synsgennemgang, hjulskifte, eftermontering af ekstraudstyr og meget mere

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere og vi tilbyder løbende uddannelse, så erfaring med vores mærker er ikke et krav.

Vil du gerne vide mere om jobbet, så kig forbi til en uforpligtende kop kaffe eller send dit cv til Værkstedschef Esben Hag på esnie@dirksen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du selvfølgelig også velkommen til at give Esben et kald på tlf: 87 93 33 77