Bremseservice: Kun kr. 799,-

Lad os sørge for at dine bremser er i topform inden vintervejret for alvor sætter ind. FDM anbefaler, at du får bremserne adskilt og smurt, når bilen er til service, eller når du skifter mellem sommer- og vinterdæk. Det vil kunne forlænge bremsernes levetid, og du modvirker, at bremserne sætter sig fast og bliver ødelagt.

Bremserne kan ruste

Har du en bil, der ikke kører mange kilometer, vil du kunne opleve at bremserne ruster op, inden de er slidt ned. Her kan det være en særlig fordel at få smurt bremserne.

Er der mislyde?

En svag skurren fra bremserne kan være helt normal, hvis bilen har stået stille i fugtigt vejr. Denne skurren bør forsvinde efter kort tids kørsel. Er der tale om en høj skurren eller en skurren, der ikke forsvinder efter kort tid, kan der være tale om fastsiddende eller nedslidte bremser.

Specielt for el- eller hybridbiler

Har du en el- eller hybrydbil, bruger du ikke bremserne lige så meget som på en benzin/diesel bil. Det skyldes, at bilen genbruger bremsekraften, når du slipper speederen til at genoplade batterierne. Derfor kan der være tale om et større behov for rens og smøring af bremserne på din elbil.

Book tid her